Schoorsteen renovatie Gilze

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Schoorsteen renovatie Gilze

Service van A tot Z

Net als de bestrating in uw voor- of achtertuin en uw dakbedekking, is ook uw schoorsteen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar blootgesteld aan de Nederlandse weersomstandigheden. Na verloop van tijd kan uw schoorsteen daarom last krijgen van aantasting door neerslag, groeiende algen, mossen en schimmels en waterschade. Omdat het belangrijk is dat uw rookkanaal veilig is en aan alle eisen voldoet, is het verstandig om regelmatig onderhoud aan uw schoorsteen uit te laten voeren door een professional. Is uw schoorsteen er zo slecht aan toe, dat zelfs onderhoud het niet meer kan redden? Voor een grondige renovatie van uw schoorsteen in Gilze bent u bij AZ Reiniging aan het juiste adres!

Wat kunnen wij voor uw schoorsteen in Gilze betekenen wat betreft renovatie?

Wat er aan uw schoorsteen in Gilze moet gebeuren qua renovatie, hangt van een aantal factoren af. Is het voegwerk er slecht aan toe, maar kan de rest er nog wel mee door? Dan is het opnieuw aanbrengen van voegwerk of het oude voegwerk repareren voldoende. Uiteraard zorgen de experts van AZ Reiniging er dan ook voor dat uw schoorsteen netjes wordt gereinigd en ontdaan wordt van mossen en groene aanslag. Vervolgens kunnen we het metselwerk ook naar wens impregneren. Door een extra impregneerlaagje toe te voegen, wordt uw schoorsteen in de toekomst beter beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Ook is het lastiger voor algen, mossen en schimmels om zich te hechten aan de schoorsteen. Hierdoor zal de schoorsteen niet alleen langer meegaan, maar ook langer schoon blijven.

AZ Reiniging staat voor u klaar, ook voor het renoveren van uw schoorsteen!

Kortom: de experts van AZ Reiniging staan ook voor de renovatie van uw schoorsteen in Gilze voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een geschikte oplossing voor elke schoorsteen vinden en deze ook waarmaken. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Schoorsteen renovatie [pb-city]

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Keuze reiniging:

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Halsteren
  Dak reinigen Halsteren
  Dak reinigen en coaten – Schoorsteenrenovatie Putte